Verkort partijprogramma

SAMEN MAKEN WIJ EEN VUIST

MISSIE EN VISIE DEMOCRATISCHE LIBERALEN WASSENAAR  2018-2022

Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) is meer dan een lokale partij. Ons logo, de hand met het V-teken, staat nu symbool voor de vuist, een vuist om te vechten voor een zelfstandig Wassenaar.

ZELFSTANDIGHEID VAN WASSENAAR
DLW staat voor een krachtig en transparant bestuur in een zelfstandig Wassenaar. Fusie/herindeling is niet nodig en zelfs onwenselijk. DLW motiveert waarom Wassenaar zelfstandig kan blijven in een informatieblad wat voor iedere inwoner van Wassenaar beschikbaar is. Neem invloedstem op DLW.

MOBILITEIT EN (VEILIG) VERKEER
DLW wil een goed bereikbaar Wassenaar met voor inwoners zonder dat er sprake is van overlast. Geen sluipverkeer, een bereikbaar Kerkehout, een goed bereikbaar centrum, een goed bereikbaar Maaldrift en ondertunneling van de Rijksstraatweg, om een einde te maken aan de dagelijkse files.

FINANCIEEL GEZOND EN GOED GEMEENTEBESTUUR & EEN EFFICIËNTE ORGANISATIE
DLW staat voor een financieel gezonde gemeente waar de inwoner centraal staat. Het door DLW geïnitieerde zakencollege bleek buitengewoon succesvol en deze periode (2013-2014) is dan ook de enige periode waarin geen geld uit de algemene reserve werd onttrokken.

(WOON)MILIEU, ECONOMIE EN ONDERNEMERSCHAP
DLW wil meer doen voor de ondernemers in een mooi en duurzaam Wassenaar waar het aangenaam vertoeven is. Een mooi Wassenaar is aantrekkelijk om te wonen voor iedereen die zijn (of haar) bedrijf of werk in de “grote” stad heeft. Dat 2 maakt dat Wassenaar een belangrijke factor is voor de economische ontwikkeling van de regio.

MENS & MAATSCHAPPIJ (CULTUUR, VOORZIENINGEN, ZORG)
Voor DLW staan ONZE inwoners op de 1e plaats. DLW komt op voor de belangen van alle Wassenaarders. Elke Wassenaarder verdient het om in Wassenaar te kunnen blijven wonen, maar dat lukt soms alleen met de juiste voorzieningen en zorg. Wassenaar is uniek met diens culturele erfgoed en DLW wil dat het culturele erfgoed behouden blijft. DLW wil een toegankelijk en inclusief Wassenaar.

Download hier het volledige partijprogramma.

Download hier het volledige jongerenprogramma van DLW.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *