De Wet van de Kikker

kikker_web

GA NIET STEMMEN

Heeft toch geen zin. Niemand doet wat hij zegt en alle partijen zeggen hetzelfde. Beloften en mooie plannen.

Bovendien Gemeenteraadsverkiezingen….  lekker belangrijk. U had geen enkele invloed op het beleid van de afgelopen 4 jaar. Hetzelfde geldt voor de komende 4 jaar. Zinloos dus om op 19 maart naar het stemlokaal te gaan.

EEN DING, VOOR WIE HET HEEFT GEMIST:

De Gemeente is de nieuwe Overheid. Nu al en nog veel meer in 2015. Een voldongen feit. Nu niet stemmen is uw macht weggeven. Zaken als jeugdbeleid en bijstand,  ouderen- en gezondheidszorg, belastingen…  niet belangrijk? Op de gok overlaten aan mensen waar u niet op heeft gestemd?

U kent vast het verhaal van de kikker in de kookpot. In koud water zwemt de kikker rustig rond, zich niet bewust van enig gevaar. De pot wordt geleidelijk opgewarmd tot het moment dat het te heet en te laat is voor de kikker om er uit te springen.

Het geleidelijke proces van Rijksoverheid naar Gemeente is in volle gang. We staan er bij en kijken er naar. Geen ontsnappen mogelijk, tenzij we bewust zijn van wat er gaande is.

Zorg dat u zich later niet hoeft te verwijten; was ik maar gaan stemmen. Verdiep u in de programma’s en maak de juiste keuze.

logo_combo